Thursday, May 17, 2012

U čast 17. maja


Juče, danas, sutra.. Skoro da je svejedno u koji ćemo deo istorije da zavirimo, uvek se naiđe na isto – čovek, iako zvanično jedino svesno biće na planeti, teško se suočava s različitošću bilo koje vrste.

Friday, May 11, 2012

Tadić i Verko popili kafu


Kandidat za predsednika Srbije, Boris Tadić, i gradonačelnik Kragujevca, Veroljub-Verko Stevanović prošetali su danas kroz centar grada na Lepenici, a usput popili i kafu.

Kragujevčani "izvisili" za parlament


Iako je lista Ujedinjenih regiona Srbije imala ubedljivo najviše kandidata iz Kragujevca među prvih 100, po svemu sudeći, u poslaničkim klupama republičkog parlamenta neće sedeti niko od Kragujevčana, barem što se ove liste tiče.

Monday, May 7, 2012

„Mica ubica“ radi i na izborima


S namerom da dođem do konačnih i zvaničnih informacija Gradske izborne komisije u vezi sa rezultatima na lokalnom nivou, prirodno, pozovem GIK. Koliko god stranke davale relevantne podatke, ipak zvanično treba da dođe iz ove službe.

Thursday, May 3, 2012

Gost autor: Marija Pantović - Samo kampanja

Čini se da ne postoji selo u Šumadijskom okrugu koje lokalni političari u ovoj izbornoj kampanji nisu obišli, deljenje propagandnog materijala je najavljivano medijima a svako se na svoj način borio za medijski prostor i priliku da građanima saopšte svoju izbornu poruku.